Van gezonde eicel naar een tevreden en ontspannen baby.

Al voor je zwangerschap heb jij heel veel invloed op het welzijn van je aanstaande kindje. Want het welzijn van de je aanstaande kindje begint namelijk bij de gezondheid van je eicel en de zaadcellen. 

Gezond lichaam is een gezonde eicel.

Het is algemeen bekend dat je met een lichamelijk gezond lichaam makkelijker zwanger kan worden. 
Dus hoe gezonder je lichaam hoe gezonder je eicel. 
Maar er is meer dan alleen je lichamelijke gezondheid. Je mentale gezondheid is voor je aanstaande baby net zo belangrijk of misschien nog

wel belangrijker dan je lichamelijke gezondheid. Je lichamelijke gezondheid hangt ook samen met je mentale gezondheid, want als jij lekker in je vel zit ga je waarschijnlijk ook gezonder eten en minder snoepen en snaaien. 

Onbewuste trauma's geef je door via je eicel aan je ongeboren kindje.

Er is net al over gesproken, je mentale gezondheid is voor je toekomstige baby ook ontzettend belangrijk.
Hoe minder emotionele dingen / trauma’s jij met je meedraagt, hoe minder je dit aan je kindje doorgeeft. Alles wat jij hebt meegemaakt en wat je (voor)ouders als traumatisch hebben ervaren, draag jij met je mee in je DNA. Hoe meer jij je eigen trauma hebt geheeld, hoe ‘schoner’ jouw DNA is.
Het trauma is vaak onbewust aanwezig, het kan zijn dat jij dus niet bewust bent van je trauma. Maar je voelt wel dat je niet lekker in je vel zit of jezelf erg onzeker voelt en weinig vertrouwen hebt in mensen of je toekomst. 
Vaak zitten onbewuste trauma’s in de familiepatronen verweven. 

Jij stopt de familiepatronen voor het welzijn van je aanstaande baby.

Ben jij jezelf ervan bewust dat je misschien toch wel veel dingen van je moeder, ouders en/of overgroot ouders hebt overgenomen, terwijl je dat eigenlijk helemaal niet wilde? 

Dit zijn een aantal voorbeelden die je familiepatronen kan noemen. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, maar dit zijn wel patronen die vaak voor heel veel vrouwen herkenbaar zijn. Familiepatronen worden vaak generatie op generatie doorgegeven. 

Wil jij deze patronen ook doorgeven aan je aanstaande kindje?

Nee? Dan is het nu al belangrijk om aan deze patronen te gaan werken en de achterliggende rede te gaan zien en helen. Als die onderliggende onbewuste patronen bewust zijn gemaakt, kan je deze niet werkende patronen van de ouders gaan loslaten. Zodat jij helpende patronen voor je ongeboren kindje kan gaan maken. En echt bewust bezig kan zijn met wat goed is voor jou en je ongeboren baby. 

Gezonde eicel geeft vertrouwen aan je ongeboren kindje.

Als jij jouw (onbewuste) trauma’s en familiepatronen al kan oplossen en doorbreken voordat je zwanger bent, maak je je eicel schoon en super gezond. Je krijgt namelijk meer vertrouwen in jezelf en in de mensen en wereld om je heen. Je durft nee te zeggen en je voelt heel goed wat jij nodig hebt. 
Dit vertrouwen geef je ook weer, via je eicel, door aan je ongeboren kindje. Hiermee staat je kindje al 1-0 voor, voordat zijn / haar leven buiten de buik begonnen is.
Hoe fijn is het dat jij al zo veel vertrouwen aan je ongeboren kindje mee kan geven! 
Voor jullie hele aanstaande gezin is dit prettig, want door een groter vertrouwen is je baby rustiger. Omdat hij onbewust voelt dat het goed zit, daardoor zal er ook een betere hechting plaats kunnen vinden, wat ook weer heel prettig is voor de ontspanning en de hele ontwikkeling van de baby. 

Wil jij het vertrouwen van je ongeboren kindje al vergroten?

Daar kan je nu al mee beginnen, door je eigen emotionele rugzak te gaan legen. 

Heb je daar begeleiding bij nodig? Vraag het ‘Fijne start’ gesprek aan neem op een andere manier contact met mij op.

Liefs Linda

Download de gratis Be You Quiz.

Dit is de quiz om erachter te komen waar jouw kritische stem in je hoofd vandaan komt.

Doordat je deze quiz invult zal je leren hoe jij tegen jezelf praat en waar die kritische stemmetjes in je hoofd toch vandaan komen. Ook leer je hoe je tegen je eigen kind praat. 

Als jouw kritische stemmetjes wat meer op de achtergrond verdwijnen, dan kan je echt de dingen gaan doen die jij wilt. Dan laat je je niet meer tegen houden door die stemmetjes. 

Download jouw gratis
Be You Quiz.

Wat ontzettend leuk dat jij de Be You Quiz wil aanvragen. Ik weet zeker dat het je heel veel bewustwording
gaat geven. 

Door hieronder je naam en email adres achter te laten krijg jij de Be You quiz als een PDF bestand te zien. 
Sla hem op of print hem uit om zoveel mogelijk over jouw kritische stem te weten te komen. 

Gratis gids: 10 Must knows bij rammelende eierstokken.

Heb jij rammelende eierstokken en wil je graag weten wat je al voor de zwangerschap voor belangrijke dingen kan doen? En voel jij dat je misschien wel op een bepaalde manier al voor de zwangerschap invloed hebt op het welzijn van je kindje?   

Dan is deze gids echt iets voor jou. 
Het zou super zijn als je deze must knows gaat omzetten naar must do’s, zodat je je aanstaande kindje een heel warm welkom kan geven in je buik. 

IBorn Soullutions draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders